Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ مثلا اگر از یک بات شناسایی (recognition) استاندارد بخواهید که با دانش فعلی خود کاری جدید مثل تحلیل و آنالیز عکس‌ها انجام دهد قطعا نتیجه نامطلوبی به دست می‌آورید. همین مساله دستمایه وبسایت ImageNet Roulette است که به عنوان یک بخش از برنامه‌ای در باب تاریخچه سیستم‌های شناسایی تصویر توسعه داده شده.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برنامه مذکور  Training Humans نام گرفته و توسط «ترور پاگلن» و «کیت کرافورد» راه‌اندازی شده است.

بر اساس توضیحاتی که در این وبسایت آمده، ImageNet Roulette طراحی شده تا به ما نشان دهد که انسان‌ها از دید هوش مصنوعی چگونه دسته‌بندی می‌شوند. با استفاده از یک شبکه عصبی که توسط بیش از 2500 برچسب در پایگاه داده ImageNet تعلیم داده شده، این وبسایت تصویر انسان‌ها را در دسته‌های مختلف طبقه‌بندی می‌کند.

کرافورد درباره برنامه Training Humans می‌گوید: وقتی دو سال پیش برای اولین بار شروع به طرح‌ریزی این برنامه کردیم قصدمان این بود که تاریخچه‌ای در مورد شناسایی انسان‌ها توسط بینایی ماشین و سیستم‌های هوش مصنوعی ارائه کنیم. می‌خواستیم با خاصیت مادی هوش مصنوعی درگیر شده و به عنوان بخشی از فرهنگ در حال توسعه بینایی ماشین به عکس‌های روزمره توجه بیشتری نشان دهیم. چنین چیزی ما را وادار می‌کرد تا جعبه‌های سیاه را باز کنیم و به نحوه کارکرد فعلی این موتورهای بینایی نظری بیندازیم.

با این توضیحات چنین برنامه‌ای به نظر ارزشمند و قابل تأمل می‌آید حتی اگر ImageNet Roulette را به عنوان بخش مفرح آن در نظر بگیریم. در واقع این وبسایت عملکرد چندان قابل قبولی از خود نشان نمی‌دهد و بخش اعظم آن هم به خاطر مجموعه داده مورد استفاده آن یعنی ImageNet است. این مجموعه داده سال‌هاست که برای تعلیم هوش مصنوعی مورد استفاده محققان قرار می‌گرفته و در اصل برای شناسایی اشیاء به وجود آمده است و یک دسته‌بندی مخصوص برای انسان‌ها نیز در آن گنجانده شده.

مثال عملکرد نامناسب آن را هم می‌توان در عکس‌های زیر مشاهده کرد. در عکس اول فرد داخل تصویر را دسته سیگاری‌ها جای داده و در عکس دوم تشخیص داده که او در یک هواپیما قرار دارد و مهماندار است.

 

البته دسته‌بندی عکس‌ها تنها عملکرد این وبسایت نیست و پیامی دیگر هم پشت آن نهفته است. در واقع بخشی از این پروژه برای تأکید و برحسته کردن روش‌های از پایه نادرست و البته انسانی است که ImageNet بر اساس آن افراد را دسته‌بندی می‌کند. به گفته پالگن چنین تمی می‌تواند جهت‌گیری هوش مصنوعی که به خاطر تفکرات سازندگانش شکل می‌گیرد را نشان داده و توجهات را به سمت آن جلب کند.

در واقع Training Humans دو مساله پایه‌ای را بررسی می‌کند: اینکه انسان‌ها چطور در مجموعه داده‌های تعلیم ماشین نمایانده و تفسیر می‌شوند و اینکه چطور سیستم‌های تکنولوژیکی از این مواد اولیه استفاده و بهره‌برداری می‌کنند. با پیشرفت بیشتر سیستم‌های هوش مصنوعی برای دسته‌بندی انسان‌ها، جهتگیری‌ها و سیاست‌های آن‌ها بیشتر نمود پیدا می‌کند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاندارد شبکه عصبی هواپیما هوش مصنوعی برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۶۰۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف گور جمعی دیگر در بیمارستان شفاء غزه

منابع خبری از کشف یک گور جمعی دیگر در بیمارستان شفا در غزه خبر دادند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، هفته‌ها بعد از کشف چند گور دسته جمعی در حیاط و محوطه مجمتع بیمارستانی الشفاء در شهر غزه (شمال)، نیروهای امدادی گور دسته جمعی دیگری کشف کردند که شامل پیکر ده‌ها شهید است.

این بیمارستان به مدت یک هفته در اشغال ارتش رژیم اسرائیل بود و نظامیان این رژیم در سایه بایکوت و محاصره این بیمارستان، دست به کشتار زده و ده‌‌ها شهید را در اطراف آن به صورت دسته جمعی دفن کردند. با خروج ارتش اسرائیل از این منطقه، ابعاد جنایت آن‌ها عیان شد.

روایت تکان‌دهنده یونیسف از گورستان‌های کودکان غزهگزارش سازمان ملل از زنده به گورشدن 20 نفر در بیمارستان ناصرکشف 140 گور دسته‌جمعی در غزه و افشای جنایات جدید صهیونیست‌هادرخواست برای تحقیقات بین‌المللی درباره گورهای جمعی در غزهافشای ابعاد تازه از جنایات صهیونیست‌ها در گورهای جمعی غزه

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هرچه مفاهیم دارای نتایج محسوس‌تری باشد،در انسان تأثیر بیشتری دارد
  • کشف محققان با کمک هوش مصنوعی: زبان نهنگ عنبر احتمالاً همانند انسان «الفبایی» است
  • هوش مصنوعی در پست‌های پایین جایگزین انسان‌ها می‌شود
  • لیگ دسته یک کشتی فرنگی قرعه‌کشی شد
  • کشف گور جمعی دیگر در بیمارستان شفاء غزه
  • مغز انسان به شکلی بی‌نظیر شبیه‌سازی شد
  • هوش مصنوعی ربات‌ها را بهتر از انسان‌ آموزش می‌دهد
  • جیمی کرگر و انجام چالش رتبه بندی بهترین مربیان تاریخ بدون دانستن نفرات بعدی / فیلم
  • آینده اپل چگونه خواهد بود؟
  • علی پاکدامن در جایگاه سوم رنکینگ جهانی شمشیربازی ایستاد